Black Friday în 2021 în Romania

reduceri de black friday 2021 romania

Cine decide când e Black Friday în Romania?

Black Friday în România e importat relativ recent, și nu are legătură cu Thanksgiving, așa cum are în America. S-a importat o modă, cu simplul obiectiv de a crea volume mari de vânzări. Și, pentru că originalul Black Friday este în a patra vineri din noiembrie, iar în România începe nebunia cu Sf. Andrei, Ziua Națională, Moș Niculaie, comercianții încep mult mai devreme ofertele. În general, semnalul de start e dat de eMag, de unde se cumpără și cel mai mult.

Când începe Black Friday la eMag în 2021?

black Friday la eMag
Logoul eMag

Marea fierbere este în jurul acestei informații. Oare când începe Black Friday la eMag? Informația e ținută secretă nu numai ca să limiteze suprasolicitarea serverelor eMag, dar e deja un fel de obicei să ții lumea interesată. Eu, dacă aș avea o casă de pariuri, aș oferi cote și pentru data în care începe Black Friday la cel mai mare retailer online. Dacă ar fi să pariez, aș pune banii pe data de 12 noiembrie. Exact, eu cred că la eMag va fi declarat Black Friday pe 12 noiembrie 2021.

Ce să cumperi de Black Friday

În primul rând, ține cont că nu te poți aștepta să primești prea curând ce comanzi de Black Friday. Curierii sunt suprasolicitați, iar unii sunt praf oricum.
Mai apoi, nu mi-aș pierde vremea cu produse care sunt oricum destul de ieftine. Marea bătălie e pe produsele mai scumpe, în general pe electrocasnice, laptopuri, televizoare, chiar și autoturisme.

Marea provocare e să știi că prețurile chiar sunt reduse pe bune. Gândește-te din timp ce ai vrea să cumperi, fii pe fază și studiază prețurile! Dacă un anumit laptop e acum 4000 de lei, să zicem, vezi să îl găsești cu 3000 de lei cel mult. Dacă vezi o ofertă neserioasă, te sfătuiesc să ții minte și să nu mai cumperi de la acel furnizor.