Cât costă abonamentul Netflix

pret abonament netflix

La Netfilx sunt 3 tipuri de abonament:

Diferențele între aceste tipuri de abonament sunt: rezoluția (calitatea imaginii) și numărul de aparate pe care poți viziona simultan.

Abonamentul Netflix Minim

Acest abonament este recomandat pentru cei care urmăresc filme pe un singur aparat (TV, computer / laptop, telefon) și care nu au nevoie de rezoluție HD sau Ultra HD (de exemplu, dacă televizorul tău e dintr-o generație mai veche, dinainte de „era HD”).

Abonamentul Netflix Standard

Dacă sunteți două persoane și vreți să urmăriți Netflix separat, probabil că ăsta este abonamentul potrivit pentru voi. În plus, cu acest abonament ai acces la rezoluție HD.

Abonamentul Netflix Premium

Abonamentul ăsta e „pentru gașcă”. Pot urmări Netfilx 4 persoane simultan. În plus, cu acest tip de abonament, ai acces la rezoluție Ultra HD.

Tarif lunar* (euro)7,99 EUR9,99 EUR11,99 EUR
Numărul de ecrane pe care poți viziona simultan124
Disponibilitate HD
Disponibilitate Ultra HD
Tipurile de abonament Netflix

Merită să te abonezi la Netflix?

Eu zic că da, merită. Mai ales că poți renunța oricând la abonament, nu ești legat contractual mai mult de o lună.

Bagă un ochi, vezi ce filme și seriale ți-ar plăcea de pe-acolo, consultă IMDB, prieteni, ia recomandări.

Ce e bun la Netfilx

Interfața prietenoasă

E simplu să te descurci pe Netflix, fie că intri pe site (prin browser), fie prin aplicație. Am întâlnit foarte puține erori, în general cauzate de întârzieri în conectare sau viteza redusă la Internet, dar acestea veneau de la mine, nu de la ei.

Varietate de filme și seriale

După ce termini prima tură de vizionări, mai ales dacă ai ceva pretenții, vei crede că e gata, nu mai ai ce vedea. Ia o pauză, eventual, și revino după 1-2 luni. Eu am făcut-o de vreo două ori, apoi am rămas „agățat” pe termen lung. E adevărat, nu trebuie să îți imaginezi că sunt filme de cinematecă, dar vei avea și surprize plăcute.

Ce e mai puțin bun la Netflix

Producțiile proprii tind să ducă foarte departe curentul neo-liberal, incluzând corectitudinea politică. Unele sunt chiar dizgrațios de manipulatoare sau deformatoare de adevăruri istorice.
Dar, cum Netflix nu e singura rețea care exagerează pe aceste teme, probabil te vei obișnui rapid si vei ști încă de la început când e cazul să schimbi serialul.

TOP 5 SĂPTĂMÂNAL FILME NETFLIX

Vezi topul actualizat săptămânal cu cele mai vizualizate filme de pe Netflix în România, cu nota IMDB.

Ce mi-a plăcut mie la Netflix

Am început să scriu despre cele mai bune seriale de la Netflix. Dacă vrei, poți să citești articolul Top seriale Netflix .