Cât costă o cămilă

Cuprins

Cât costă o cămilă? Câte cămile valorează prietenul tău? Câte cămile valorează prietena ta? Calculator de cămile.

Camila cat costa

Cât costă o cămilă pe bune

Dacă te interesezi cât costă o cămilă, probabil nu o faci pentru că vrei să îti cumperi niște cămile să le aduci acasă, nu? Cel mai probabil te interesează care e prețul unei cămile pentru că ai auzit de la mai multă lume că e plin pe Tik Tok și pe Twitter de oameni care se distrează vrând să afle câte cămile valorează prietenul sau prietena.

Oricum, dacă vrei să știi pe bune cât costă o cămilă, află că prețurile variază de la sute de dolari la sute de mii de dolari. Depinde de mai mulți factori: țara de unde cumperi, rasa, forma fizică, performanțe. Cel mai ieftin cumperi o cămilă în nordul Africii (Egipt, de exemplu).

Câte cămile valorezi?

Te interesează, de fapt, câte cămile valorezi tu, câte cămile valorează prietenul tău sau câte cămile valorează prietena ta? Poți sări direct la calculator de cămile, dacă vrei.


Oricum, câteva vorbe îți mai spun înainte de a calcula. De unde și până unde a răsărit întrebarea asta: „câte cămile valorezi?”. Răspunsul probabil îl știi deja: sunt țări în care cămila este un simbol pentru statutul social, pentru avuție. Chiar și în zilele noastre, cămilele se folosesc la „tranzacții” matrimoniale. E un fapt obișnuit ca familia pretendentului să ofere viitoarei mirese un număr de cămile pentru a cădea la învoială. În general sunt oferite câteva zeci de cămile pentru învoiala căsătoriei.

De curând, lumea a început să se distreze pe Internet simulând calcule precum vei face și tu mai jos. Te rog să ții cont de faptul că acesta este un joc. Valoarea unui om este inestimabilă. De asemenea, animalele trebuie tratate cu respect.

Calculator de cămile

20 ani
165 cm
65 kg

Vrei să mai faci un calcul? APASĂ AICI PENTRU refresh calculator cămile.