Cât costă un test Covid

Ai aflat deja că sunt două tipuri de teste Covid-19, fiecare e bun în felul lui. Întreabă pe cineva de specialitate ce tip de test Covid trebuie să faci, mai apoi alege locul potrivit să mergi la analize.

Cât costă un test rapid Covid-19 IgG+IgM Anticorpi

Pe scurt, testul ăsta se face cu recoltare de sânge (foarte puțin, nici nu știi când te înțeapă). Nu trebuie să mergi pe nemâncate, nu trebuie să faci nimic special.

Am căutat pentru voi cel mai ieftin și sigur loc pentru a face test IgG/IgM pentru depistarea Covid-19. Sper că am reușit să îl găsesc, eu îl recomand cu mare căldură: Synevo. Trebuie programare prealabilă, așa că dă click și ia legătura!

PREȚ: 145 LEI
REZULTATE: 5 ZILE (max.)

Cât costă un test Covid-19 PCR Real Time

Testul ăsta se face cu recoltare din nas și gât, dacă ai mai făcut vreodată exsudat – știi deja. Nu durează mult recoltarea, e putin scârboasă, dar treci ușor peste. Ai două variante:
– te duci pe nemâncate și pe nespălat dinții, adică așa cum te-ai dat jos din pat;
– te duci la minimum 4 ore de la ultima înghițitură sau spălat pe dinți.

Și în acest caz recomand Synevo. La fel, cu programare, deci dă click și mergi mai departe.

PREȚ: 285 LEI
REZULTATE: 1-2 ZILE

Alte opțiuni pentru test Covid-19

Clinica Sante (click aici)

Testul Covid-19 Anticorpi IgG+IgM costă 225 lei.
Testul Covid-19 PCR Real Time costă 300 lei.

Sanador (click aici)

Testul Covid-19 Anticorpi IgG+IgM costă 240 lei.
Testul Covid-19 PCR Real Time costă 390 lei.

Cat costa un test covid?

Despre testele Covid-19

Părerea autorului

Mai mult decât oricând, în cazul în care vrei să faci test Covid, e bine să apelezi la cadre medicale. Piața s-a umplut de bișnițari și profitori care aduc mărfuri contrafăcute, așa că e cel mai bine să faci test la spital, clinică sau laborator specializat.

Ține cont: tu plătești! Întreabă unde sunt fabricate kiturile de teste, dacă sunt certificate în Uniunea Europeană, nu te jena să ceri să ți se arate ambalajul original. Dacă ai cea mai mică suspiciune, fă un bine societății și anunță autoritățile! Nu îi lăsa să scape liberi după ce au pus în pericol oamenii!