Cum vezi nota IMDB pe Netflix

Cum faci să vezi notele de la IMDB direct în interfața Netflix. În 2 minute instalezi extensia gratuită pe computer.

Nota IMDB – de ce o folosesc

Netflix are interfața foarte mișto, extrem de prietenoasă, ușor de intuit și de învățat. Poți căuta după titlul filmului sau serialului, poți ordona după genuri sau alte criterii. Ceea ce lipsește (si se simte lipsa) este nota IMDB. Dacă nu vrei să vezi orice film de duzină, e mai bine să verifici înainte de a da play. Și – surpriză! Există o extensie de browser care face asta, adică îți afișează notele direct în fereastra de pe Netflix, nu e nevoie să mai faci vreun efort.

Trebuie să știi că extensia pe care o voi descrie în continuare este doar pentru computer (nu tabletă sau laptop) și doar pentru browserul Chrome. Cel mai probabil folosești deja acest browser, deci nu trebuie decât să intri pe Internet.

Cum instalezi aplicația pentru nota IMDB pe Netflix

Urmând cei 4 pași de mai jos, în mai puțin de 2 minute ești gata!

1. Caută pe Google cuvântul „webstore”

Scrie cuvântul webstore în caseta de căutare, dă Enter sau apasă pe simbolul lupă, apoi alege primul rezultat (vezi săgeata roșie din imagine), adică dă click pe el.

Caută în Magazin

În caseta de căutare din stânga sus (vezi imagine), dă click și scrie „imdb” (fără ghilimele). Vei vedea sugestiile de căutare imediat dedesubt. Dă click pe prima, exact ca în imagine.

Selectează extensia

Dă click pe prima extensie afișată (vezi săgeata roșie în imagine).

Instalează extensia Trim

Trebuie doar să dai click pe butonul albastru din dreapta sus.

Ce urmează?

Mai trebuie doar să închizi și să deschizi din nou browserul. Apoi mergi pe Netflix și vezi notele afișate în dreapta-sus a căsuței fiecărui film.

Săgeata roșie indică locul unde vezi notele de IMDB pe Netflix.

În cerculețele galbene este nota IMDB. În cele albe – cea de la Rotten Tomatoes. Unele filme nu au notă pe IMDB, deci nu vei vedea nici pe Netflix ceva afișat. Dar cele mai multe filme și seriale au notă, așa că îți doresc vizionare plăcută!